Nok en gang skal et velintegrert individ kastes ut av landet. Denne gang gjelder det Maria Amelie, en ressurssterk og positiv bidragsyter til det norske samfunnet. Tidligere har man kunnet lese om tilsvarende velintegrerte familier og enkeltpersoner som har lidd samme skjebne. Ikke bare har de fungert bra i lokalsamfunnet, men de har også bidratt positivt via skatteseddelen. De har med andre ord ikke på noen måte ligget samfunnet til last. Likevel skal de ut. Det må jo være likhet for loven, må vite.

 

Ikke slik med de kriminelle og terrormistenkte. De får bli i Norge. Dette fordi ingen andre land vil ha dem. De er ureturnerbare, må vite. Det gjelder tydeligvis å gjøre seg så utkrøpen, vemmelig og vanskelig at absolutt ingen andre land vil ha en. Bortsett fra Norge, hvis varme hjerte banker ømt for overfallsvoldtektsmenn, eldreranere, tiggere og innbruddstyver. Kanskje Maria Amelie burde prøve å gjøre det av med sine pågripere, så kanskje hun får bli likevel? Attpåtil med fri kost og losji samt tilbud om videreutdannelse i tillegg.

 

Hva med litt mer ulikhet for loven – i hvert fall for en periode? For dersom Norge i en tiårsperiode fremover satser på import av positive bidragsytere i stedet for enda mer trygdemat, så kanskje vi til og med kan få råd til å ta oss av både eldrebølgen og alle dem som ikke har fysisk eller psykisk evne til å forsørge seg selv? Det fordrer imidlertid at mennesker som Maria Amelie får bli.

 

 

 

 http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10037573

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende