Alle gode ting er tre – og det fjerde følger alltid med, sa vi ofte som barn, uten at jeg egentlig husker hva vi la i det. Kanskje en slags tidlig erkjennelse av at en ulykke sjelden kommer alene og også omvendt; vinner man først i tipping, så går lottokupongen garantert inn med storgevinst uka etter.

 

Annen forklaring har jeg ikke på at det spørres om 4 (fire) ting. En firkantet utfordring som fordrer et A 4-svar. Ett for hvert av hjørnene som viser min personlige boks/bås/kategori på VGB og gjør Datalagringsarkivet overflødig: Vi har henne nå.

 

 

*Fire TV-programmer jeg ser på

 1. Dagsrevyen
 2. Hellstrøm rydder opp
 3. Britiske krimserier
 4. Kostymedrama

 

 

*Fire ting jeg har gjort i dag

 1. Stått opp
 2. Spist frokost
 3. Sendt bikkja på kennel (hundepensjonat)
 4. Skrevet en kronikk

 

 

*Fire ting på min ønskeliste

 1. iPad
 2. Arbeidslyst
 3. Flere bein å stå på
 4. Gjennombrudd som suksessforfatter (you wish!)

 

 

*Fire ting jeg liker dårlig

 1. Røkt kolje
 2. Husarbeid
 3. Faste rutiner
 4. Brugler (av alle kjønn)

 

 

*Fire personer som kanskje/kanskje ikke tar utfordringen

 1. Viljen
 2. Sjalle
 3. Birgit
 4. Adolp

Tips oss hvis dette innlegget er upassende